What Does verificare istoric auto Mean?

Prin urmare, este foarte crucial pentru cumpărătorul unei mașini second-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

AUTODNA deal with tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari. Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca substance informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de service autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Secțiunea Istoricul vehiculului conține un raport concis despre informațiile istorice ale unui vehicul. Este prezentată într-un mod sintetic sub forma unei cronologii clare treatment arată evenimente cronologice împreună cu date și fapte adnotate din istoricul vehiculului.

Aplicatia RAR ofera un raport detaliat si adesea complet despre vehiculul pe treatment il doresti sa-l achizitionezi sau sa-l verifici.

Aceasta serie de cifre si litere ofera informatii esentiale despre marca, modelul, anul de fabricatie, locul de fabricatie si alte caracteristici ale vehiculului.

Pentru verificare VIN, poti folosi diferite servicii si aplicatii on-line. Asigura-te ca verifici cu atentie seria sasiului si compara-o cu toate documentele inregistrate ale masinii.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Aceste chilipiruri sunt în majoritatea cazurilor masini cu probleme ascunse sau diferite alte probleme care în timp vor necesita cheltuieli neprevăzute.

In furthermore, ultimele sapte cifre pot fi identificatorul unic al vehiculului, treatment deal with ca fiecare masina sa fie diferita de celelalte.

Centrul de notificări permite verificarea într-un mod simplu a conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece conține cele mai importante mai multe informatii notificări referitoare la istoricul vehiculului. Datele sunt prezentate într-o varietyă simplă și lizibilă, cuprinzătoare deja la nivelul recepției vizuale.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca thirty% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de date disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima facts in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

In acest sens, ai posibilitatea sa utilizezi site-ul RAR, care iti pune la dispozitie informatii importante despre kilometrii reali parcursi de masina.

Decodorul nostru VIN vă va oferi informații extinse codificate de producătorul vehiculului. Datorită acestui fapt, veți primi informații fiabile despre vehiculul care vă interesează și chiar veți putea verifica echipamentul vehiculului după numărul VIN. Trebuie doar să introduceți numărul VIN în sistemul nostru și, după câteva secunde, veți primi informațiile decodate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *